Naturligt ren hampa

Alla våra produkter innehåller hampaextrakt som kommer från naturligt odlad hampa. Odlingarna finns i Gorenjska-området i Slovenien samt i området östra Slavonien i Kroatien. Där är omgivningarna är rena och jorden är bördig. Fram till slutet av 50-talet var det här ett område med blomstrande hampaproduktion.

Plantorna odlas helt utan bekämpningsmedel och skördas för hand. Tiden för skörd väljs noggrant; precis då hampan innehåller som mest näringsämnen. Efter skörden torkas växtmaterialet vid högst 35°C.

Extraktion

Den torkade hampan innehåller cannabinoider tillsammans med terpener, vitaminer, mineraler, aminosyror, antioxidanter och fettsyror. Dessa ämnen utvinns med hjälp av CO2 & Alkohol-extraktion. Metoderna är effektiva, skonsam och ger oss ett rent extrakt med i stort sett alla hampans aktiva ämnen bevarade.

Analys

För att vara säker på att vi har en ren produkt så testas hampan alltid efter spår av bekämpningsmedel och tungmetaller. Dessutom skickas alla extrakt/produkter på analys för att säkerställa innehållet av cannabinoider och terpener.

Snabblänkar