Service, utbildning & kvalitet.

För oss på Nordic Med Can är produktförsäljning en väldigt liten del av vår verksamhet. Det vi uppskattar och brinner för är att hjälpa människor. Något som vi är kända för är vår service och vår öppenhet. Vi älskar att följa med våra kunder på deras resa med våra produkter samt att lära oss mer om cannabinoider/terpener.

Vårt fokus ligger i att skapa material och produkter som våra kunder kan ha nytta av. Dessutom är vi intresserade av skapa produkter som tidigare inte har funnits på den svenska marknaden. Ett bra exempel på det är vår 7% Spectrum Guld som innehåller fem hampasorter, curcumin, piperine och extra tillsatta terpener.

I september 2017 startades vi Sveriges första cannabinoid- och hamparedaktion med två heltidsanställda: Redaktionens uppgift är att tillgodose den svenska marknaden med korrekt material då det cirkulerar otroligt mycket förvillande information inom ämnet.

Det stora fokuset inom branschen är CBD, men CBD är endast en av över 100 cannabinoider som hampaplantan innehåller, tillsammans med omkring 140 terpener. Varje cannabinoid har sina unika egenskaper och stimulerar vårt Endocannabinoida system på olika sätt. 

Vår filosofi är att ett företag växer med sina kunder och finns till för att tjäna sina kunder. Ett viktigt steg i att tjäna dig som kund är att säkra hampa-produkters framtid i Sverige. Dock är detta något som ej kommer att ske så länge det cirkulerar material som innehåller faktafel. Detta är en punkt vi tar på stor allvar och faktiskt den punkt vi lägger mest tid, pengar och energi på. 

Välkommen till Nordic Med Can! 

Teamet

Aydin Darchini
VD

Mob: 070-3319962

Linus Melman
Reporter