Nordic med Cannabis sativa L.

Först och främst, tack för att du besöker oss. Vår målsättning med Nordic Med Can är att skapa ett mästerverk. För oss är ett mästerverk ett bolag som tjänar sina kunder. Med andra ord är vårt mål och intresse att vara riktigt duktiga på att tjäna dig som kund.

Hur tjänar vi våra kunder? Genom att vara ärliga, transparenta och trygga i att göra fel. Det är så vi möjliggör utvecklingen av dom bästa produkterna till dig som kund. Vidare vill vi aldrig upprepa gamla produkter eller kopiera andra leverantörer utan alltid komma med något nytt. Mycket av det vi gör är att förutspå vad våra kunder kan tänkas ha behov och användning för. Därför arbetar vi med ett kreativt förhållningssätt som möjliggör en innovativ och spännande produktutveckling.

Vårt sätt att presentera, sälja och paketera cannabis är väldigt unikt och något vi är otroligt stolta över. Vi är även ett företag som prioriterar tillgänglighet och service. Vi finns nästintill alltid tillgängliga på telefon och e-post. Gällande produkter är vi vad gemene man skulle kalla nyskapande och nytänkande. Ett företag som alltid har 3-4 projekt i luften. Om du gillar hur vi jobbar och våra produkter får du mer än gärna berätta om oss till nära och kära samt dela oss på sociala medier.

Summering
Vi på Nordic Med Can har som vision att skapa ett företag och varumärke som fyller en funktion och som bygger på logik. Detta gör vi genom att skapa produkter och material med eftertanke. Vad det leder till är att vi på Nordic skapar lite annorlunda men självklara produkter som förhoppningsvis ger dig som kund lite mer än du kunde förvänta dig. Nu kanske detta låter lite kaxigt, men för oss på Nordic är det helt otänkbart att ge dig som kund något annat än känslan av ”snyggt jobbat Nordic.”

Sist men inte minst.. Tack för att du tog dig tid till att läsa denna text och tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller önskemål.

Mvh Aydin Darchini | VD

Teamet

Cannabis Sativa L.
Av Eu godkänd sort.

Aydin Darchini
Grundare & VD

Sofia Alfredsson
Information & tillverkning

Daniel Nordmark
IT-ansvarig