Service, enkelhet och helhet.

Först och främst, tack för att du valt att klicka dig in på vår hemsida. Vi som driver Nordic är ett team av goda vänner som till och från gästspelar i företaget. Jag Aydin som skriver denna text är väl den som från dag ett ”non-stop” vart mest aktiv i företaget.

För oss handlar det inte om att bli störst eller bäst. Vår målsättning med Nordic är att ha kul och att göra det vi tror på oavsett vad andra människor tror eller tycker om oss.

Som du kanske märkt är vi ett företag som prioriterar tillgänglighet och service. Vi finns nästintill alltid tillgängliga på telefon och gällande produkter är vi vad gemene man skulle kalla nyskapande och nytänkande. Om du gillar hur vi jobbar och våra produkter får du mer än gärna dela våra produkter på sociala medier.

Vad är det vi egentligen gör, varför finns Nordic?
Vi tillgodoser människor med något som kallas för cannabinoider och terpener. Vad är då cannabinoider och terpener? Jo! Det är en samling ämnen och molekyler som integrerar med människans endocannabinoida system.

Vad är det endocannabinoida systemet och kan det hjälpa mot något?
Inget vi får uttala oss om. Om du är ivrig och vill veta mer kan du googla ”Endocannabinoida systemet” samt ”cannabinoider.”

Men varför hampa?
För att hampa är otroligt rikt på cannabinoider och terpener. Dessutom har varje hampasort sin egna unika sammansättning av cannabinoider och terpener. För oss på Nordic är detta helt fantastiskt då varje hampasort blir som en egen unik färg som vi kan använda för att skapa produkter.

Vad gör ni som äger företaget?
Vi är ett team människor som älskar att skapa saker som ”makes sense.” Alltså ett varumärke som är självklart och logiskt samt produkter som faktiskt fyller en funktion. Där av kan du alltid förvänta dig hög kvalitet på allt vi gör.

Summering
Konsumenten vill köpa cannabinoider och terpener. Samtidigt som att vi ser behovet ser vi även vår egna önskan att skapa ett stycke konst, ett mästerverk, ett företag och varumärke som människor älskar och som faktiskt fyller en funktion i vårt samhälle. Vad det leder till är att vi på Nordic skapar häftiga och självklara produkter som förhoppningsvis ger dig som kund lite mer än du kunde förvänta dig. Nu kanske detta låter lite kaxigt, men för oss på Nordic är det helt otänkbart att ge dig som kund något annat än känslan av ”snyggt jobbat Nordic.”

Sist men inte minst.. Tack för att du tog dig tid till att läsa denna text och tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller önskemål.

Mvh Aydin Darchini

Teamet

Hampa plantan
Grundmaterialet

Aydin Darchini
VD & spindeln i nätet

Mob: 070-3319962
Discord: 
mystic#2682
Battletag:
mystic#12445

 

Sofia Alfredsson
Information & tillverkning

Daniel Nordmark
IT-ansvarig