Hampaprodukter med naturligt förekommande cannabinoider

Vi jobbar med hela hampaplantan. De flesta av våra produkter innehåller cannabinoider och terpener från hampa. Dessa är ämnen som, tillsammans eller separat, har en dokumenterad fysiologisk verkan i våra kroppar. Läs mer om hampaplantan och de olika ämnen som den innehåller här.

Syftet med våra produkter är att med hjälp av små doser av hampans nyttoämnen stödja kroppens normala funktion. Detta sker genom stimulans av kroppens endocannabinoida system – det system som är ansvarigt för att hålla kroppen i balans – eller för att förse våra övriga kroppssystem med näring.

Observera att ingen av våra produkter är ett läkemedel. De doser av cannabinoider som vi rekommenderar är betydligt mindre än de som normalt används i medicinska studier för att behandla sjukdomstillstånd. Våra produkter är alltså INTE är till för att förebygga, behandla eller diagnosticera sjukdomar hos människor eller djur.

Kapsel paket small | 5240mg cannabinoider | 600 kapslar

Gör dina egna kapslar och välj själv mellan tre olika cannabinoid profiler.

 1. Häll ihop medföljande hampa i vågen.
 2. Beroende på vilken cannabinoidprofil du vill ha dekarboxylerar du önskad mängd.
 3. Slå i hop dekarboxylerade hampan med resterande hampa och blanda.
 4. Gör dina egna kapslar med den medföljande kapselmakaren

Det går även utmärkt att blanda din blandning med valfri mat eller smoothie.

I paketet finner du totalt 5240mg cannabinoider fördelat på 3 olika hampatyper, precisionsvågkapselmakare, ugnstermometer samt instruktioner. 

Paketet ger dig totalt 600 kapslar med ca 8.7 mg cannabinoider per kapsel.

I paketet igår:

1x 100 gr Felina 3340mg cannabinoider.
1x 10gr Pollen 1400mg cannabinoider.
1x 100 gr Santhica 500mg CBGa.
1x Kapsel maskin ink 600 kapslar.
1x Precisionsvåg för att ha kontroll över dina egna blandningar.
4x 60ml glasburkar för att lättare kunna ta med dina kapslar.
1x Ugnstermometer i metall för dekarbonisering.

Tryck för att komma till produkt

Vaporizer paket

Bärbar hybrid vaporizer som ger stor ångproduktion och riktigt god smak.

 • 2600 mAh batteri som dessutom är utbytbart
 • Stor och rymlig skål
 • Robust aluminium och stålkonstruktion
 • Uppvärmningskammare och munstycke i rostfritt stål
 • Lätt att ställa in och reglera.
 • Fem förinställda temperaturer mellan 180°C och 220°C
 • Uppvärmning till 185°C tar ca 30 sekunder
 • Funkar både med växtdelar och koncentrat.

7.5% Vape-mix

Vår egna vape-mix som består av fyra olika hampasorter, pollen och extra tillsatta terpener. 7.5% cannabinoid innehåll.

Totalt innehåll per 15 gr 

 • Cannabinoider: 1134 mg
 • Cannabinoid halt: 7.5%
Tryck för att komma till produkt

Torkade hampablommor & blad i pulverform

Torkade hampablommor & blad i pulverform. Innehåller hampans naturligt förekommande cannabinoider och terpener. Endast en tesked av mald Felina 32 i gröten ger dig hela 73 mg cannabinoider.

En fantastisk produkt som kan användas på otroligt många sätt. Integrera hampas nyttoämnen och cannabinoider som en naturlig del av din kost. Varför inte smoothies, eller kokosbollar, tillsätt 3 teskedar i dina scones och plötsligt innehåller dina scones närmare 219 mg cannabinoider.

Hampapulver är också en möjlighet att få mer cannabinoider för pengarna jämfört med hampaoljor och andra produkter som har genomgått en extraktionsprocess. Felina 32 får du hela 3340 mg cannabinoider för 599kr.

Produktinformation

 • Hampasorter: Fedora, Santhica, Futura och Felina.
 • Fullspektrum: Innehåller hampaplantans alla naturligt förekommande cannabinoider och terpener.
Tryck för att komma till produkt

Hampa & Propolis kroppssalva | 1000 mg cannbinoider

En allround kroppssalva som kan användas på hela kroppen.

Produktinformation

 • Storlek: 100 ml
 • Total cannabinoid mängd: 1000 mg
 • Fullspektrum: Innehåller hampaplantans alla naturligt förekommande cannabinoider och terpener.
 • Ingredienser: Sheasmör, hampfröolja, kakaofett, bivax, kokosolja, hampaextrakt (Cannabis sativa L), druvkärnolja, bidrottninggelé, propolis, rosmarinextrakt, vaniljextrakt.
Hampa och Propolis kroppssalva

Hampa pollen | Fullspektrum

Hampa pollen från EU-godkänd industrihampa.

Produktinformation

 • 14% 1400mg cannabinoider
 • Högt innehåll av CBDA och THCA
Hampa pollen

Kosttillskott från hampaplantan

Det var som kosttillskott som hampaplantan återintroducerades för svenska folket när det började säljas oljor innehållande cannabinoider och terpener från industrihampa. Vi på Nordic Med Can brinner för att ta fram nya produkter och har flera olika former av tillskott att prova sig fram emellan.

Tillskott med hampaextrakt

Extraktet i våra produkter utvinns från EU-godkänd industrihampa. Med hjälp av antingen CO2-extraktion eller alkoholextraktions så tas hampaplantans cannabinoider och terpener tillvara i koncentrerad form. Hampaextraktet kan sedan användas i olika former av kosttillskott eller andra produkter så som e-juice eller hudsalvor.

Spectrum GULD är ett av våra mest populära tillskott. Det innehåller extrakt från tre olika hampasorter, gurkmeja (curcumin) och svartpeppar (piperin). Spectrum GULD finns antingen som vattenlöslig eller i MCT-olja.

Rent hampaextrakt/pasta är den produkt med störst koncentration av cannabinoider, hela 50%, och terpener som vi har i vårt sortiment. Den passar kanske bäst till dem som vill använda stora mängder av hampans verksamma ämnen.

Vi har även kapslar innehållande ett vattenlösligt hampaextrakt som tas upp genom tunntarmen. Samt ett THC-fritt vattenlösligt tillskott. Våra THC-fria produkter är främst till för dem som inte vill/kan testa positivt för THC/cannabis.

Torkad hampa som kosttillskott

Genom att använda ”ren” torkad hampa som kosttillskott så får du mer cannabinoider för pengarna jämfört med att köpa tillskott baserade på extrakt, eftersom inga avancerade extraktionsmetoder används för att ta fram dem. Dessutom så får du i dig alla de nyttigheter som naturligt finns i hampan.

Våra hampapulver innehåller mellan 0,5-3% cannabinoider och består av blommor och blad från hampaplantan som har torkats och malts. De innehåller även alla hampaplanatans naturligt förekommande terpener.

Hampapollen består även det av torkad hampa, men är mer koncentrerat med cannabinoider och har en något mindre andel terpener jämfört med hampapulvret. Hampapollen innehåller naturligt över 14% cannabinoider!

Torkad hampa kan användas i mat eller tas ”som det är” som kosttillskott. Om du vill använda hampapulver som kosttillskott så rekommenderar vi våra kapselpaket där du själv kan tillverka dina egna hampakapslar – speciellt blir det lättare om du vill använda större mängder cannabinoider eftersom det då kan bli en hel del pulver att svälja.

Torkad hampa

Betygsatt 5.00 av 5
2,546.00 kr 2,036.80 kr

Vaporizer för örter och e-juice 

Ett alternativ för hur du kan använda hampa är att vejpa den. Detta gör du med hjälp av en liten maskin som förångar hampans cannabinoider och terpener så kan du inta dem direkt via lungorna. Många uppskattar att vejpa eftersom det ger ett nästan omedelbart upptag av cannabinoiderna och det ger dem en ”kännbar effekt”.

Det finns två huvudsakliga typer av vaporizers – för torkade örter och för e-juice. Vaporizers för e-juice kallas även populärt för e-cigarett och till dem finns även smaksatta e-juicer med eller utan nikotin.

Vejping av örter

Vi säljer en vaporizer för örter, speciellt utvald för att vara enkel att använda och av hög kvalitet. Av alla som finns på marknaden så är det den här vi vill tipsa våra kunder om.

För att använda i ört-vaporizers har vi vår egen speciella vape-mix. Den består av tre olika hampasorter tillsammans med hampapollen och en skvätt vegetabiliskt glycerin för att binda samman allt.

Även hampasorten Felina 32 finns att beställa i hackad form – den fungerar då utmärkt att vejpa i vår ört-vaporizer.

Vejping av e-juice

E-juice består av en kombination av vegetabiliskt glycerin (VG) och propylenglykol (PG) tillsammans med smakämnen (terpener) och i vårt fall cannabinoider från hampaplantan.

Vi säljer en enkel och riktigt bra vaporizer (e-cigarett) som fungerar perfekt med vår hampa e-juice. Temperaturen och effekten är precis lagom, för att förånga cannabinoiderna och terpenerna utan att bränna dem.

För den som vill vejpa mycket har vi även smaksatta e-juicer, både med och utan nikotin, som man kan blanda ut hampa e-juicen i.

Vejping av örter

Betygsatt 4.50 av 5
1,788.00 kr 1,609.20 kr

Vejping av e-juice

Hampa som en naturlig del av din kost

Både hampafrön och dess torkade blommor, blad och pollen går alldeles utmärkt att integrera i din normala kost. För dem som vill inta cannabinoider och terperner så kan det för vissa vara ett enklade sätt att hälla i en-två teskedar hampapulver (eller en lite mindre mängd hampapollen) i maten än att ta kosttillskott i form av droppar eller kapslar – Vad passar bäst i din livsstil?

Det samma gäller för hampafrön häll en halv deciliter i morgongröten eller en smoothie, med eller utan hampapulver, och få i dig din dagliga dos!

Hampafrön

Skalade ekologiska hampafrön är både näringsrika, goda och lätta att integrera i din kost. Trots namnet är hampafröet egentligen en frukt som innehåller ett frö som människor har ätit i tusentals år.

Hampafröet är en fullvärdig proteinkälla, med alla 9 essentiella aminosyror, samtidigt som det har en optimal balans av fettsyror i form av av omega 6 och omega 3. Det är även utmärkt källa av fiber, vitaminer och mineraler. Läs mer: 10 anledningar att äta hampafrön. 

Skalade hampafrön innehåller ingen THC alls då alla rester av cannabinoider försvinner när fröna skalas. Även om du blir testad för THC/cannabis så kan du använda hampafrön i din kost bekymmersfritt.

Blommor, blad och pollen från hampa

Vi säljer hampapulver som består av torkade och malda blommor och blad alternativt pollen från hampaplantan. Eftersom varje hampasort har sin egen unika uppsättning av cannabinoider och terpener så erbjuder vi flera olika sorter att välja mellan.

Just nu har vi hampapulver från fyra olika hampasorter: Fedora 17, Futura 75, Santhica 27 och Felina 32. Därutöver finns hampapollen från Fedora 17 som naturligt innehåller en större koncentration av cannabinoider.

Alla dessa produkter innehåller störst mängd av cannabinoiden CBDa förutom Santhica 27 som innehåller nästan enbart CBGa. Om du väljer att värma upp hampan så omvandlas dessa till CBD respektive CBG. Du kan läsa mer om detta under varje produkt eller i broschyren som vi skickar med när du handlar hos oss – leta efter ordet dekarboxylering.

Blommor, blad och pollen

Betygsatt 5.00 av 5
2,546.00 kr 2,036.80 kr

Skalade ekologiska hampafrön

Hampaprodukter att smörja på huden

Det du smörjer på din hud absorberas in i muskler, huden och blodomloppet osv. Att använda hampaprodukter på det sättet ger därför ett tillskott av hampans cannabinoider och terpener framförallt lokat på det område som de smörjs.

Salva med hampa och propolis

Vår salva är omtyckt och omtalad, och består helt och hållet av naturliga ingredienser. Den kan användas på hela kroppen inklusive känsliga områden så som ansiktet och underlivet.

Salvan innehåller hampa både i form av hampfröolja, pressad från hampafrön, och hampaextrakt från plantans blommor och blad. Extraktet innehåller de cannabinoider och terpener som naturligt förekommer i industrihampa. Propolis innehåller mer än 300 näringsämnen och är en blandning av växtharts från träd, pollen och frön som bin tuggat samman med sin saliv.

Hampaextrakt på kroppen

Även vårt hampaextrakt kan användas för att smörja på huden för att ge ett tillskott av cannabinoider och terpener lokalt till hud, muskler och andra vävnader.

Eftersom extraktet är så koncentrerat kan det med fördel blandas ut med en hudsalva, olja eller tigerbalsam innan det smörjs på huden för att lättare kunna fördelas på ett större område.

Hampa att smörja på kroppen

Snabblänkar